Lázně Libverda - Mimořádná nabídka v Lázních Libverda
Relaxační pobyty - Lázně Libverda Hejnice - Recepce Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
Recenze Lázně Libverda - Mimořádná nabídka v Lázních Libverda
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Lázně Libverda - Mimořádná nabídka v Lázních Libverda
Milan Nemes New York
Přidáno: 1. dubna 2012
- Super Wellnes, Krasne Jizerske hory, Horske prostredi , cisty vzduch, perfektni buffetove stravovani, perfektne vari.
- Krasne Pokoje v Hoetu Valdstejn ciste, nemuzu si na nic stezovat muzu jen vrele doporucit.
- Po tydennim pobytu jsem opet nacerpal silu.
- Dekuji vsem zamestnancum. Zase prijedu
- Pouze pro odpocinek a nacerpani sil.
Zase prijedu
Edita Kochová
Přidáno: 1. dubna 2012
- velmi čisté a pěkné ubytování,vyborné a bohaté bufetové stravování,přijeli jsme po roce a celé lázně jsou osvětlené,začíná se rýsovat velmi pěkná kolonáda,balustráda a fontána,
- příjemný a prfesionální personál,výlety na Smědavu a do Hejnické baziliky zcela zdarma , okolí krajina a příroda nádherná,cyklotrasy v okolí,Obří sud aj.
určitě příště přijedeme a moc se těšíme
mohu vřele doporučit
Jiří Artaj
Přidáno: 7. února 2012
- Krásné okolí, úžasné procházky přírodou.
- Minulý rok jsem vezl na týden mámu do Lázní Libverda, v nabídce měli bezlepkovou dietu.
- Vše byla katastrofa, na bezlepku úplně kašlali, máma se mě osypala, tak jí potom dělali průhledný prorostlý plátek předního a 2 brambory za 160,- Kč. Na masáže a většinu procedůr byly zaměstnané přeškolené ukrajinky, které to snad dělaly poprvé , no strašné. Vedení to dřeli jak mohli , jen schrábnout peníze. Strašná neochota personálu až na jednu vyjímku. Mamku jsem odvezl do Lázní Bahdaneč a byla nadšená i bezlepka fungovala.
Už nikdy, zkažený týden a vyhozené peníze.
Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí