Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Pivní lázně

Pivní lázně

Přidat recenzi

Pivní lázně jsou zcela výjimečné. Jedná se o terapii v klidném a malebném prostředí, kterou si vychutnáte zcela sami v jednoduché vaně. Pivní lázeň trvá 20 minut a po té... více »

1 990 Kč vč. DPH

Všechny recenze Pivní lázně

jirina

jirina

Přidáno: 10. května 2012

(Upraveno 10. května 2012)

Doporučuje produkt
  • Pivní lázně Rožnov pod Radhoštěm
  • Příjemné prostředí i obsluha, vzpruhu nám dodali nejen procedury, ale i velice příjemný personál lázní.
  • nic

Jediný problém byl ubytování, ale to jsme vyřešili ubytováním v penzionu EL GRECO v Rožnově pod Radhoštěm a musíme říci, že to bylo úplné završení velice příjemného víkendu. Spokojennost jak s lázněmi tak i ubytováním.

• Ano

www.emag.cz

Přidáno: 10. března 2012

Tweet-A-Beer: Kupte příteli pivo přes mobil - eMag.cz

Nedávno byla vydána zcela unikátní mobilní aplikace pro fanoušky virtuálního obsluhování, která dovoluje objednávat pivo komukoliv na kontinentu, kde tento způsob businessu podporují.

Celá recenze na www.emag.cz
  • Ano
Jana Nová

Jana Nová

Přidáno: 20. ledna 2012

Nedoporučuje produkt
  • - ležení ve vaně, kde vás pozorují další dva páry, protože nejsou řádně zataženy závěsy
  • - amaterské čtení aury, které místo 60 min, trvalo 10 min
  • - slíbili, že rozbor zašlou mailem, ale ani po urgencích se tak nestalo
  • - navíc nás v místní kavárně slečna ošidila

Chtěli jsme si s manželem odpočinout a nabrat sílu do nového roku, bohužel jsme přišli o poslední naději v poctivé podnikání.

• Ano (4)
janca123

janca123

Přidáno: 21. října 2009

(Upraveno 21. října 2009)

• skvela obsluha
  • vyborny relax
  • pivo ve vsech podobach :D
  • nadherny kraj
  • zadne jsem nenasla

Tento zazitek jsem koupila sobe a manzelovi k nasemu vyroci a perfektne jsme si ho uzili.
Spolecnost Allegria byla ve vsech smerech profesionalni. Zazitkovy poukaz byl krasne zabalen a domluva terminu s operatorkami byla na vysoke urovni. Mile, privetive, ale hlavne ochotne.

• Ano (3)
  • Ne (1)
JanaP

JanaP

Přidáno: 30. srpna 2009

• příjemné prostředí - jak samotná procedura lázní, tak hotel a okolí
  • nejste tam sami, takže když narazíte např. v odpočívárně na takový paka, jako se to stalo nám, trochu vás to oprudí.

Pivní lázně jsem dala příteli (nebo vlastně nám oběma) k jeho narozeninám, společně ještě s ubytováním, které bylo příjemné. Pivní lázně mají super prostředí - jak vevnitř, tak okolí je super na procházku a relax. Byli jsme na podzim a bylo to moc fajn. V místní pivnici jsme "kůru" ještě dorazli několika půllitry a bylo nám hej.

• Ano (5)
Pivní lázně.eu

Pivní lázně.eu

Přidáno: 28. srpna 2009

• Skvělá relaxační procedura
  • Odpočinek od všedních starostí
  • Netradiční zážitek
  • Prozatím určitá nerovnoměrnost v rámci ČR (lokalita)

Pivní lázně jsou skvělou možností, jak si odpočinout, zrelaxovat své tělo a zároveň zažít něco jedinečného. Pokud by Vás zajímaly další informace týkající se průběhu této procedury, lokalitách v České republice atp. můžete využít informačního portálu www.pivni-lazne.eu

• Ano (5)
  • Ne (1)

pivni-lazne.com

Přidáno: 13. července 2009

pivni-lazne.com

Stránky s informacemi o pivních lázních u nás i v evropě.

Celá recenze na pivni-lazne.com
  • Ano (3)
  • Ne (3)
X.Kakao.X

X.Kakao.X

Přidáno: 20. února 2009

• Skvělá relaxace,pěkně ceny odpovídající kvalitě a luxusu.
  • Občas to vařené pivo nechutná dobře:)

Pokud chcete zažít skvělé relaxační poležení v obrovské oválné vaně že dřeva,objednejte si tuto možnost prožití víkendu. Nejen že můžete upijet,ale je to i prospěšné pro zdraví. Do ruky vám dají k pivní lázní půllitr piva. Doopravdy vás to uklidní a po pár lázních budete mít hned lepší pocit. Pěkně je vzít vzít si partnera(rku),kdy se položíte do rozehřátého piva v páru. Ceny jsou pěkně a za ten odpočinkový týden to stojí. Zaručeně vám poté pivo bude chutnat víc:)

• Ano (10)

Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí