Nejnovější recenze ze sekce Lázně & Wellness balíčky
- Pivní lázně Rožnov pod Radhoštěm
- Příjemné prostředí i obsluha, vzpruhu nám dodali nejen procedury, ale i velice příjemný personál lázní.
Jediný problém byl ubytování, ale to jsme vyřešili ubytováním v penzionu EL GRECO v Rožnově pod Radhoštěm a musíme říci, že to bylo úplné završení velice příjemného víkendu. Spokojennost jak s lázněmi tak i ubytováním.
Tento pobyt jsem si vybral proto, protože mě ho doporučily známý, kteří už v tomto hotelu byli.
Františkovy Lázně - Wellness víkend
Rotter
Přidáno: 5. května 2012
(naposledy upraveno 5. května 2012)
- VAROVÁNÍ ! Protože i v lázních hrozí možnost onemocnění, jeví se mi značně problematická (a možná i neetická ) praxe Lázní Františkovy Lázně, že pacient je v případě hospitalizace a přerušení pobytu nucen uhadit 50% ceny nevyčerpaných služeb. Nedivím se, že množství lázeňských domů je neobsazených, protože ten, kdo si toto ustanovení ve smluvních podmínkách přečte předem, se pravděpodobně těmto lázním vyhne. Kdo to přehlédne, má smůlu. Kromě toho, ani přístup k řešení reklamací není příkladný. Týden trvalo, než byla zajištěna výměna hlučného pokoje, do kterého se přenášely vibrace čerpadel výměníkové stanice do ústředního topení. Pochopitelně bez kompenzace ceny.
Ve srovnání s pobytem v jiných lázní, ten letošní ve Franiškových Lázních, není příliš příznivý.
- Výborně
Jsem rád, že jsem měl možnost s Vámi komunikovat,protože vše je perfektní.
- V případě, že chcete zažít " retro relaxační pobyt " jeďte:))
- Ani nemůžu ohodnotit personál, recepční " nijaká " ani milá, ani protivná, prostě rutina...
Dobrý den, dnes jsme se vrátili z " relaxačního pobytu " v lázeňském domě NIVA I ( aby klienty neodradili, raději ani neuvěřejnili foto ), to, co vidíte je lázeňský dům NIVA II, který je v současné chvíli v rekonstrukci a jako " náhradu " vám bude nabídnut dům NIVA I, akční ceny..super nabídka, řeknete si, zkusíme, nemůže to být o moc horší než NIVA II. Ovšem chyba lávky. V pátek v odpoledních hodinách jsme vyrazili s manželem na víkend bez dětí, který jsme si chtěli maximálně užít, v nabídce byly procedury, masáže, kdykoliv bazén, kdykoliv posilovna, lze dokoupit masáže, prostě co víc si přát. Dorazili jsme okolo půl páté, abychom stihli jejich avizovanou večeři. Už při příjezdu máte pocit, že se nacházíte v bungalovech mezi ukrajinskými dělníky, prostě děs, opravdu na mě šly mdloby..nakonec jsme našli recepci, která byla o pár metrů dále.Jako bonus vám lázeňský dům při pobytu nabízí jednu kávu a dezert...ovšem pozor, to co paní recepční před námi ustřihla ze zalisované folie by snad ani pes nežral, neforemná rozjetá placka...být majitelem, tak se opravdu stydím.Zkrátím to, pokoj ve stylu retro..návrat do minulosti, všude inventární štítky, aby jste si náhodu neodnesli jejich retro noční stolek domů:)) obrazy z roku 1979:)) máte strach si do skříně odložit věci, protože by se mohlo stát, že vám je v noci sežerou moli:))
U snídaně a u večeře si nemůžete sednout kdekoliv, je vám přiřazeno číslo stolu a tam se prostě bude sedět..vážený pane majiteli, zájezdy ROH jsou snad už dávno za námi, nemyslíte?Místo, aby jste si v klidu vychutnali snídani, musíte konverzovat se spolusedícími , opravdu zážitek.Kdo viděl sérii Homolkovic rodinky, tak opravdu jsme s manželem čekali kdy bude večer povinná večerní zábava...jak ve zmíněném filmu:))Na bazén zase nemůžete kdy chcete, jelikož je cvičení pro pacienty, masáže jsme si také nemohli vybrat, jelikož paní recepční sdělila, že domluva bude stačit až v ten den, bohužel jak jsme se dozvěděli, objednávky se dělají minimálně den předem, tak smůla...
Já samozřejmě chápu, že mají přednost pacienti,kteří jsou v lázních na doporučení lékaře, ( procedury, bazén )ale jelikož jsme si pobyt uhradili jako samoplátci, také jsme chtěli za své peníze užít víkend, což se tak bohužel nestalo. V tom případě ať slouží lázně opravdu jen pro pacienty a nenabízí relaxační pobyty!!!Opravdu nedoporučuji! Jsem velmi zklamaná!!!
A ještě jedna věc, zaplatíte si pobyt a nemůžete si vybrat ani jídlo, byla nám přidělena strava číslo 1, s údivem jsme hleděli, co to jako je, to máme jako dietu??? žádný jídelní lístek, nebo alespoň výběr ze dvou jídel, jak většinou bývá zvykem, prostě budeš jíst to, co je...např. v pátek nás přivítali kaprem, kterého ani já, ani manžel nejíme...takže zaplatíte si pobyt a ještě utratíte své peníze, aby jste se po cestě najedli a nešli spát hladoví..hned v sousedství je hotel POHODA, tomu říkám luxus, jídlo perfektní, obsluha na špičkové úrovni a když jsme si prohlíželi jejich nabídku ubytování a relaxační pobyty...ani se mi nechtělo vracet zpět do našeho retro kumbálu.
Na druhý den jsme rezolutně večeři odmítli a šli se najíst do koliby , která sídlí v sousedství hotelu NIVA II, jak jsme zjistili, patří stejnému majiteli. A ejhle, hosty koliby tvořili všichni ubytovaní na NIVA I , kteří byli momochodem po večeři...takže pane majiteli, máte to dobře vymyšlené, na hotelu budem vařit blafy a všichni pak utratí v kolibě za slušné jídlo, tak se podniká!!
Jsem velmi zklamaná a věřte tomu, že to budu šířit dále!!!!!!!
Zakoupila jsem jej jako dárek, snad se bude líbít.
S kvalitou dopravy jsem spokojena i s rychlostí dodávky. Pozdějí napíšu hodnocení o lázních.
- bleskové vyřízení a zaslání
Doporučuji :-)
- Super Wellnes, Krasne Jizerske hory, Horske prostredi , cisty vzduch, perfektni buffetove stravovani, perfektne vari.
- Krasne Pokoje v Hoetu Valdstejn ciste, nemuzu si na nic stezovat muzu jen vrele doporucit.
- Po tydennim pobytu jsem opet nacerpal silu.
- Dekuji vsem zamestnancum. Zase prijedu
- Pouze pro odpocinek a nacerpani sil.
Zase prijedu
- velmi čisté a pěkné ubytování,vyborné a bohaté bufetové stravování,přijeli jsme po roce a celé lázně jsou osvětlené,začíná se rýsovat velmi pěkná kolonáda,balustráda a fontána,
- příjemný a prfesionální personál,výlety na Smědavu a do Hejnické baziliky zcela zdarma , okolí krajina a příroda nádherná,cyklotrasy v okolí,Obří sud aj.
určitě příště přijedeme a moc se těšíme
mohu vřele doporučit
- Všechno co bylo domluveno a slíbeno bylo splněno, v hotelu se k nám chovali velmi příjemně a celý pobyt byl moc fajn.
- Nemám žádnou negativní reakci
Viz bod PRO
- Luxusní privátní wellness - 90 min romantika se šampaňským...
- Bohatě vybaven Vitální svět - vizuálně velice hezké a útulné prostředí.
- Snídaně formou bufetu byla úžasná, několik druhů pečiva, sýrů,...
- Bohužel jsme nemohli využít KNEIPPOVY DŽBERY... tekla pouze studená voda. Jak nám řekl obsluhující personál, voda se vyčerpá ve sprchách a musí se znovu nahřát...ale při stálém sprchování uživatelů je to nereálné.
Byli jsme s ubytováním i službami hotelu velmi spokojení. Nevšimli jsme si, že v hotelu není bazén, což nás mrzelo ale dle informací by měl v r.2012 být.
Součástí víkendu jsme měli i večerní prohlídku hradu Kolštejn, kde nás nejvíce zaujal a pobavil průvodce :-)
- Klidné a příjemné prostředí
- Bezproblémové služby a komunikace s personálem
- -Víkend je krátký :o)
Pobyt splnil očkávání
- zážitek stál opravdu za to
- počasí nám přálo, nemělo to jedinou chybu
- stravování výborné
rozhodně doporučuji
- Výborný přístup personálu, vyníkající jídlo a ostatní služby, nádherný hotel
Tento pobyt byl pro nás velkým zážitkem. Veškeré služby jsou velmi nadstandartní, včetně přístupu personálu jak v hotelu tak v restauraci. Obsluha v restauraci a jídlo bylo vše na 1* , již dlouho jsem se nesetkala s tak příjemnými lidmi, kteří si váží svého zákazníka a dávají mu to najevo. Hotel byl opravdu krásný včeteně vybavení pokoje. Velmi mě zaujal uvítací dopis na pokoji s přáním příjemného pobytu s podpisem ředitelky hotelu, toto je opravdu důkaz, že si svých zákazníků váží. Opravdu nemohu tomuto pobytu nic vytknout.
- Krásné okolí, úžasné procházky přírodou.
- Minulý rok jsem vezl na týden mámu do Lázní Libverda, v nabídce měli bezlepkovou dietu.
- Vše byla katastrofa, na bezlepku úplně kašlali, máma se mě osypala, tak jí potom dělali průhledný prorostlý plátek předního a 2 brambory za 160,- Kč. Na masáže a většinu procedůr byly zaměstnané přeškolené ukrajinky, které to snad dělaly poprvé , no strašné. Vedení to dřeli jak mohli , jen schrábnout peníze. Strašná neochota personálu až na jednu vyjímku. Mamku jsem odvezl do Lázní Bahdaneč a byla nadšená i bezlepka fungovala.
Už nikdy, zkažený týden a vyhozené peníze.
- velmi ochotný a milý personál recepce i restaurace,
- čisté a vkusné prostředí,
- královské snídaně, nezapomenutelné palačinky a lívance
- pravá indická kuchyně efektně servírovaná
- úžasný masér pan Fiala
- menší pokoj
Doporučujeme! Dostali jsme jako dárek a nebyli jsme zklamáni a tento hotel určitě znovu navštívíme.
- - ležení ve vaně, kde vás pozorují další dva páry, protože nejsou řádně zataženy závěsy
- - amaterské čtení aury, které místo 60 min, trvalo 10 min
- - slíbili, že rozbor zašlou mailem, ale ani po urgencích se tak nestalo
- - navíc nás v místní kavárně slečna ošidila
Chtěli jsme si s manželem odpočinout a nabrat sílu do nového roku, bohužel jsme přišli o poslední naději v poctivé podnikání.
- všechno v pořádku, byla jsem moc spokojená
všechno v pořádku, byla jsem moc spokojená
Relaxace pod sluncem byla opravdová relaxace. Klidný hotel s velice příjemnou obsluhou.Doporučuji všem masáž je tam užasná paní masérka velice milá a opravdu šikovná. Moje hodnocení tedy zní Jedte se okamžitě zrelaxovat do hotelu Pod sluncem.
KVALITNÍ PRODUKT ZA DOBROU CENU